Utviklingsverktøy:

Støtter 64 bit Arm i Embedded Studio

SEGGER legger til støtte for 64 bit Arm-kjerner i sitt integrerte utviklingsmiljø.

Publisert

Den nyeste versjonen av Embedded Studio, SEGGERs alt-i-ett integrerte utviklingsmiljø (IDE) for innvevde applikasjoner, kommer nå med støtte for ARMv8-A CPUer, slik som Cortex-A53, Cortex-A57 og Cortex-A72. Med likt utseende og brukerfølelse på alle plattformer samt fullt porterbare prosjekter, kan utviklere nyte godt av effektiv utvikling på Windows, Linux og macOS, på Arm, Intel og Apple Silicon, skriver SEGGER i en pressemelding.

Ifølge SEGGER inneholder Embedded Studio alle verktøyene og funksjonene som trengs for profesjonell innvevd C og C++ programmering og utvikling. Den kommer med SEGGERs optimaliserte emRun-runtime- og emFloat-flyttallsbiblioteker, samt SEGGERs smarte Linker, som alle er utviklet fra grunnen av spesielt for innvevde systemer. I kombinasjon med den optimaliserende C/C++ SEGGER-kompilatoren, kan ekstremt små, men effektive programmer genereres, som setter hver byte i arbeid, heter det.

- Vi ser en migrering til 64-bits kjerner, selv for en typisk innvevd applikasjon, ganske enkelt fordi mange moderne SoCer og FPGAer bruker dem, sier Ivo Geilenbruegge, administrerende direktør i SEGGER. - Dette gjør støtte for Arm64 viktig for kundebasen vår. Vi fortsetter å holde produktene våre banebrytende og multiplattformbasert for alt fra små mikrokontrollere til enheter med flere Arm Cortex-A 64-bits kjerner. Én IDE passer alle!

Embedded Studios innebygde debugger støtter naturlig J-Link, som er egnet for automatisert testing og som, med integrasjon av GDB fjernstyringsprotokoll, muliggjør bruk av tredjeparts debuggingsprober. https://www.segger.com/products/development-tools/embedded-studio/

Powered by Labrador CMS