Fasaden på bygget i Kongeveien 77, Horten.
Fasaden på bygget i Kongeveien 77, Horten.

Norautron utvider kapasiteten med nye lokaler

Elektronikkprodusenten Norautron signerer avtale med MDC Eiendom AS for leie av lokaler i Kongeveien 77, Horten. Avtalen gir Norautron ytterligere 2500 kvadratmeter med produksjonsareal, lager og kontorer.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen kommer som et resultat av stadig økende etterspørsel fra nye og eksisterende kunder.

– I 2020 nådde omsetningen vår «all time high». I et utfordrende marked og en krevende tid tar vi absolutt ikke etterspørselen vi opplever som en selvfølge. Det er et resultat av langsiktig samarbeid, nye kunder, samt hardt arbeid og dyktige, dedikerte ansatte, sier Øyvind Sedivy, CEO Norautron.

Øyvind Sedivy kan glede seg over nye tilleggslokaler.
Øyvind Sedivy kan glede seg over nye tilleggslokaler.

Norautron har fra tidligere produksjonslokaler i Horten Industripark, og hadde dermed et ønske om at nye lokaler skulle ligge innen kort avstand, og aller helst i samme by.

– Vi ønsket å holde oss i Horten hvor vi allerede har hovedkontor og produksjon. Det nye byggets sentrale beliggenhet i Kongeveien passet oss derfor meget godt. Vi gleder oss til å flytte inn i lokalene og er glade for at vi fortsatt kan si at elektronikken vi produserer i Norge er «made in Horten» avslutter Sedivy.

Norautron Gruppen er i tillegg i ferd med å signere nye store kundekontrakter, så det er sannsynlig at det blir behov for å øke produksjonskapasitet ytterligere i fremtiden.

 

Fra innsiden.
Fra innsiden.
Powered by Labrador CMS