Industri:

OKW’s veggmonterte Smart-Panel kapsling i ny størrelse

OKW har annonsert en ny størrelse av sin Smart-Panel veggmonterte kapsling for intelligent bygningsautomasjon og kontroll-/overvåkingssystemer.

Publisert Sist oppdatert

Den nye S114 Smart-Panel (114 x 114 x 21,3 mm) kommer i tillegg til allerede eksisterende S84 (84 x 84 x 21,3 mm) og E155 (155 x 84 x 21,3 mm) .

Denne serien er designet for å passe standard innfelte veggbokser med 61 mm åpning. Den nye størrelsen gjør det mulig å plassere den i internasjonale innfelte bokser opptil 100 x 100 mm.

Bunndelen er i høyglans utførelse mens lokket har en mer strukturert overflate. Snap-in-montering gjør sammenstillingen raskere.

Fordypningen i toppen kan brukes til å plassere en berøringsskjerm eller en membranbryter. Underdelen har en flat, nedsenket sidevegg for kontakter som USB eller mini-USB.

Den nye kapslingen er støpt med UV-stabil ASA+PC (UL 94 V-0) i «traffic white» (RAL 9016) som standard.

Tilleggsutstyr inkluderer glass panel, limfolier, hardboard beskyttelsesplater, verktøy for demontering, anti-skli puter for skrivebordsbruk og selvgjengende skruer.

OKW kan levere innkapslingene med mange kundetilpasninger for maskinering/tilpasning for grensesnitt av kontakter, skjermer, dekorfolier, EMC skjerming og trykking av dekaler, logoer og grafikk i fotokvalitet.

Lasermerking er også tilgjengelig. Dette er ideelt for små maskinlesbare merkinger som QR-kode, DataMatrix-kode, strekkode og fortløpende serienummerering av enkeltdeler. Lasermerking er raskt, enkelt og permanent – noe som gir beskyttelse mot forfalskning og tukling.

Powered by Labrador CMS