Kraftelektronikk:

19 tommers regenerative omformere

Cinergia lanserer sin nye Rack Series familie, som de hevder er de mest effektive regenerative omformere i 19-tommers rack format for testplattformer og EOL.

Publisert
Den nye serien skal kjennetegnes av høy effektivitet.

Cinergia er et kraftelektronikkselskap som fokuserer på utvikling og kommersialisering av regenerative kraftomformere for testing av applikasjoner i elektrifiserings- og energiskiftet. De er representert i Norden gjennom Pickering Interfaces AB.

Selskapet kommer nå med sin nyeste produktfamilie: Rack-serien. Denne serien inkluderer et 19-tommers rackformat for deres viktigste regenerative produkter: Grid Simulator 4Q AC&DC, Electronic Load 4Q AC&DC og All-Terrain Grid Simulator & Electronic Load 4Q AC&DC.

Ifølge Cinergia kombinerer Rack-serien all deres kunnskap i en kompakt og svært effektiv enhet. Det er en milepæl som posisjonerer selskapet i nåtiden og fremtiden for test- og målesektoren, skriver de i en pressemelding.

– Denne nye serien med svært effektive omformere vil sette en ny standard for testing av regenerativ energi, og tilby den beste kombinasjonen av allsidighet, effektivitet og ytelse, sier salgssjef Miquel Teixidó.

– Dette er et fremskritt for markedet og vil bidra ytterligere til å etablere Cinergia som en nøkkelaktør i sektoren. Med sitt kompakte 19-tommers rackformat og avanserte funksjoner, inkludert unike funksjoner som vil bli lagt til familien senere, er den nye Rack-serien klar til å omdefinere måten testplattformer og EOL-applikasjoner fungerer på, hevder han.

 

 

Powered by Labrador CMS