Kraftelektronikk:

Combo-gatedriver for høye spenninger

Allegro MicroSystems utvider sin isolerte gate-driverserie med «Power-Thru» combo-brikke – skal gi større fleksibilitet i design av kraftelektronikk.

Publisert

Allegro MicroSystems, Inc. kunngjør nå det tredje produktet i sin høyspennings Power-Thru-portefølje. Allegros to-brikke AHV85000 og AHV85040 isolerte gate-driver IC-løsninger fungerer sammen med eksterne transformatorer for å gi frihet til å designe og maksimere energieffektiviteten i «ren energi» applikasjoner, inkludert solcelleomformere, xEV-ladeinfrastrukturer og energilagringssystemer (ESS), samt som strømforsyningsenheter for datasenter.

I tillegg til Allegros eksisterende Power-Thru-teknologi, har den nye kombinasjonsbrikken de samme fordelene som finnes i Allegros eksisterende gatedriverteknologi, men flytter isolasjonstransformatoren fra intern til ekstern. Ved å gjøre det gir Allegros nyeste Power-Thru IC ingeniører større designfleksibilitet for isolasjon, kraft og layout siden de kan velge den passende transformatoren i henhold til deres designkrav, opplyses det. 

Den nye gatedriveren skal gi ytterligere fordeler for applikasjoner med forskjellige isolasjonskrav. Enheten gir blant annet mulighet til å velge isolasjonsnivå, den best egnede transformatoren, og hvor isolasjonsbarrieren skal plasseres i systemet.

 

 

Powered by Labrador CMS