Sponset artikkel

Vi introduserer WebDAQ Internett-aktiverte dataloggere

I en tid med mobile applikasjoner og tilkoblede enheter er muligheten til å få ekstern tilgang til dataene dine viktigere enn noen gang. Digilents WebDAQ tilbyr en ny dataloggerarkitektur som tillater konfigurasjon og tilgang til dataene fra hvor som helst i verden.

Publisert Sist oppdatert

Fjernkonfigurasjon og overvåking

MCC WebDAQ Series internettdatalogger-enheter tilbyr en komplett og brukervennlig løsning for fjernovervåking og datainnsamling. Med en innebygd webserver kan brukere konfigurere og kjøre fra enkle til komplekse dataloggingsoperasjoner, logge data, sette alarmtriggere og se dataene i sanntid fra hvor som helst på en internettaktivert enhet.

Dataloggere i WebDAQ-serien er tilgjengelige med tre forskjellige målegrensesnitt:

MCC WebDAQ 316 muliggjør direkte tilkobling av opptil 16 termoelementer for presise temperaturmålinger.

MCC WebDAQ 504 er perfekt for lyd- og vibrasjonsovervåking med fire samtidig samplede 24-bit innganger for direkte tilkobling av dynamiske IEPE akselerometre og mikrofoner.

MCC WebDAQ 904 har fire 24-bits universelle analoge innganger som aksepterer spenninger opptil ±60 V, strømmålinger opptil ±25 mA, termoelementer, RTD-sensorer, motstandsmålinger og brobaserte sensorer.

Tilnærmet ubegrenset lagringsplass

Ta opp alle dataene du trenger med 3 GB intern lagring, microSD-kortinngang og støtte for USB-flash-stasjoner. Data kan ses og lastes ned eksternt og kan konverteres til .CSV-, .UFF- eller .WAV-filer som er kompatible med hvilken som helst analyseprogramvare.

Integrert maskinvare og programvare

WebDAQ er bygget på Linux og en quad-core innebygd prosessor, og er en plattform for senere utvidelser. WebDAQ-serien gir en alt-i-ett-pakke uten måtte laste inn programvare, og ingen ekstra maskinvare å kjøpe. WebDAQ-nettserveren er optimalisert for både stasjonære og mobile enheter. Brukere kan utføre innhenting og nettdataloggeroppgaver fra telefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner med ett enkelt, intuitivt brukergrensesnitt.

Fleksible utløsere, alarmer og varsler

Synkronisering av data til en hendelse av interesse er avgjørende for mange datainnsamlingsapplikasjoner. WebDAQ støtter både triggere og alarmer for å svare på hendelsesforhold, kontrollere digitale utganger og sende varsler via e-post eller SMS-meldinger.

RESTful API-grensesnitt

En RESTful API er gitt for å starte og stoppe en datainnsamling, hente data i sanntid, få tilgang til informasjon om systemet, tidsplaner og jobber, og for å få status for en datainnsamling og alarm(er). Med RESTful API kan data fra WebDAQ-enheter vises på et hvilket som helst populært data-dashbord, skyapplikasjon eller tilpasset program.

Enkelt oppsett – Kraftige funksjoner

Jobber er byggesteinen i WebDAQ. Muligheten til å definere forskjellige dataloggingsjobber eller -oppgaver og legge dem til tidsplaner gir en fleksibilitet som ikke er sett i noen annen ekstern datalogger. Enten du vil sette opp en enkel loggingsoppgave eller en kompleks oppgave, gjør jobber og tidsplaner det enkelt og greit.

Hva er en jobb? Dette er den grunnleggende byggesteinen til WebDAQ, en jobb definerer kanalkonfigurasjon, loggingsalternativer, start- og stopp og alarmer.

Hva er en tidsplan? En tidsplan er en samling av jobber som gir fleksibilitet til å dynamisk endre dataloggingsattributter, for eksempel samplingsfrekvens, konfigurasjon av aktive kanaler eller alarmnivåer.

Eksempel: Bytte fra statisk innhenting til dynamisk innhenting. Brukere kan enkelt sette opp en jobb for en langsom, statisk innhenting og en rask dynamisk innhenting. Når en triggerbetingelse er oppfylt (dvs. over/under alarm), avsluttes jobb 1 (sakte innhenting) og jobb 2 (rask innhenting) begynner. Når triggertilstanden går tilbake til normalen, kan jobb 1 startes på nytt.

Klare, konsise dataskjermer

WebDAQ-brukere trenger ikke å bruke de små og ofte vanskelige skjermer å navigere på som finnes på de fleste andre loggere. Med WebDAQs intuitive nettgrensesnitt kan brukere enkelt se data og alarmtilstander i sanntid eller etter at datainnsamlingen er fullført.

MCC WebDAQ-serien er tilgjengelig fra lager hos Elfa Distrelec AS, den autoriserte distributøren av Digilent i Norge.

Lenke: https://www.elfadistrelec.no/no/search?q=WebDAQ

Powered by Labrador CMS