Sponset artikkel

Vi bygger batteripakker – fra idé til virkelighet

I mer enn 30 år har vi hatt egen batteriproduksjon.

Publisert

Du har vanligvis helt spesielle krav til batteripakken du trenger. Det kan stilles krav til størrelse og utforming. Krav til funksjon og levetid under ekstreme forhold. Spesielle forhold vedrørende batteriets varmeavgivelse. Forespørsler om sertifisering og spesielle godkjenninger, f.eks. til medisinsk bruk.

Listen over spesialforespørsler er lang og ingen kunder er helt like – ACTECs team av spesialister vet alt om det.

Spesialutviklede løsninger for dine behov

Vi har ikke bare lang erfaring med å gi deg råd om valg av batterikjemi og implementering i forhold til din elektronikk. Vi er eksperter på å analysere, teste, utvikle og produsere batteripakker og batteriløsninger av alle slag.

Kort sagt, du kan trygt la ACTEC ta seg av alle faser i byggingen av batteripakken, fra den første planleggingen og utviklingen til det ferdige produktet blir levert akkurat der du vil ha det.

ACTEC – din garanti for høy kvalitet

Vi gir alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer i samarbeid med tredjeparts testinstitutter. Vi står for produksjonen enten i Danmark eller hos vår leverandør i Kina, og vår dyktige logistikkavdeling sørger for at transport og levering går effektivt og smidig over selv de mest restriktive landegrensene.

Hos ACTEC er vi din erfarne batterileverandør gjennom hele batteriutviklingsprosessen.

Powered by Labrador CMS